CREHA Construcció BELLVEI Tarragona

Compastone està fabricat a partir de pedra natural extreta directament de la pedrera, és una superfície única dissenyada i creada per la natura. Les variacions de color, textura i superfície són característiques inimitables que evidencien les forces creatives de la naturalesa després de milions d'anys.

El departament de R + D, en estreta col·laboració amb arquitectes i decoradors, amb la finalitat d'atendre les necessitats del mercat, ha desenvolupat Compastone, un producte que aporta innombrables avantatges sobre la pedra natural.

L'àmplia varietat de dissenys i colors, unit a les dimensions disponibles i la seva flexibilitat confereixen a la placa Compastone una versatilitat innovadora en el mercat, permetent realitzar projectes i dissenys amb les més inversemblants formes i figures, impossibles d'aconseguir amb una pedra natural, com acabats sense cantoners o racons, folrats de columnes, i on causa del seu pes no seria recomanable com mobles, panells decoratius, etc ...

La lleugeresa juntament amb la facilitat de mecanització i aplicació, són altres de les novetats de la placa Compastone, que redueixen considerablement els costos d'instal·lació en permetre aplicar-la directament sobre qualsevol substrat ja existent sense necessitat d'actuacions prèvies. Compastone ofereix una alta resistència als impactes, a la humitat i és retardant del foc, no necessita manteniment, és fàcil de netejar i no es deteriora a l'exterior per efecte dels raigs UV.


COMPASTONE - NATURAL STONE

Natural Stone és pedra natural laminada sobre un substrat de resina de fibra de vidre / polièster. El laminat de pedra Natural Stone pot aplicar sobre qualsevol substrat sòlid incloent formigó, ceràmica, fusta, metall, fusta contraxapada, fibra de vidre, placa de ciment, rajola, paret seca, superfícies pintades, MDF, etc ... Natural Stone ha estat desenvolupat com a revestiment decoratiu de pedra natural per a ús en tot tipus d'ambients, tant d'interiors com d'exteriors.

Natural Stone ha demostrat ser un material excel·lent quan es desitja un acabat real de pedra amb la seva textura natural, evitant utilitzar una pedra sòlida i pesada.

Natural Stone està disponible en 1220 x 610 mm, que és la mesura estàndard i les dimensions màximes poden anar fins 2800 x 1250 mm. Consultar altres mesures intermèdies disponibles.


Aplicació

Creativitat il·limitada. La imaginació és la base per a noves creacions. Amb Compastone posem a l'abast de l'arquitectura i del disseny la possibilitat de desenvolupar tot potencial imaginatiu per aconseguir decoracions exclusives.

  • Revestiments de parets, murs, columnes, etc., tant interiors com exteriors.
  • Fabricació de panells i sandvitx per a decoració.
  • Fabricació de tot tipus de portes, portes de cuina, envimeras, mobiliari, etc.
  • Paviment.


COMPASTONE - TRANSLUCENT STONE

Recobriment de pedra natural (pissarra i quarsita) amb fibra de vidre.

El laminat Translucent Stone pot ser retroil·luminat obtenint impressionants efectes de colors. Està format per una fina capa de pedra natural, laminada a un suport de resina translúcida de fibra de vidre / polièster. En tractar de làmines lleugeres i molt flexibles permeten que la llum passi a través d'elles creant ambients personalitzats que ofereixen unes possibilitats il·limitades de disseny, utilitzant les textures, el color i la bellesa de la pedra natural.

Translucent Stone està disponible en 1220 x 610mm, que és la mesura estàndard i les dimensions màximes poden anar fins 2440 x 1220mm. Consultar altres mesures intermèdies disponibles.

Gruix: 1.6 - 2.10 mm (depenent de la referència)
Pes: 1900-2400 grams per m2 (depenent de la referència)
Aplicació Els panells Translucent Stone són adequats per a multitud d'aplicacions, i amb una il·luminació adequada de fons seran punts focals brillants i radiants independentment d'on siguin col·locats: barres de bar, sostres, columnes, particions, terres, expositors, ascensors, etc.


Recobriment de pedra natural (Pissarra i Quarsita) amb fibra de cotó posterior.

Micro Stone està disponible en 1220 x 610mm, que és la mesura estàndard i les dimensions màximes poden anar fins 2800 x 1250mm. Consultar altres mesures intermèdies disponibles.

Gruix: 0.7 - 1.00 mm (depenent de la referència)
Pes: 900-1100 grams per m2 (depenent de la referència)
Aplicació Els panells Micro Stone ofereixen un ventall molt ampli d'aplicacions, a causa de la seva extrema flexibilitat i singularitat. El material pot ser utilitzat amb un simple cola de fusta i pot adoptar infinites solucions: parets, sostres, revestiments interiors i exteriors, mobles, armaris, portes, etc ..., i en aplicacions impensables com en la indústria tèxtil, aeronàutica, automobilística.

Demanar pressupost